Algemene voorwaarden

1. Deelname aan de lessen is pas toegestaan na betaling van het lesgeld.

2. Voor een abonnement geldt het volgende: Het bedrag wordt rond de 1ste van de maand van je rekening afgeschreven via automatische incasso via het bedrijf PayPro.
Een abonnement is maandelijks opzegbaar. Dit doe je voor de 1ste van de maand per Whatsapp naar Sandra of per email naar info@tayronayoga.nl.
Je abonnement wordt dan de maand daarna opgezegd. Dus zeg je voor 1 jan op, dan stopt je abonnement per 1 feb. Denk wel aan het volgende: als je weer opnieuw een abonnement wil afsluiten, dan worden er 20€ administratiekosten in rekening gebracht.
Als je voor de 1ste keer het abonnement afsluit, worden deze kosten niet in rekening gebracht.
Kun je een keer niet, dan kun je met een abonnement tot 4u voor een les afmelden en de les verplaatsen naar een andere les die week.
Heb je een abonnement voor 1x per week, dan kun je zes lessen per jaar verplaatsen naar een andere week. Als ik of jij op vakantie gaat, dan ben je je lessen dus niet kwijt, maar dan kom je een paar keer 2x per week. Deze lessen kun je gedurende het hele jaar ergens anders inplannen.
Heb je een abonnement voor 2x per week en kun je een keer niet een les volgen, dan ben je met een abonnement nog steeds veel goedkoper uit dan met een tienrittenkaart. Ik heb het bedrag expres lager gehouden, zodat je, ook als je 2 volle maanden niet kunt komen, nog steeds voordeliger uit bent met een abonnement.

3. Een tienrittenkaart is 12 weken geldig. Weet je dat je bv 3 weken op vakantie gaat en je wilt geen lessen missen, zorg er dan voor dat je een andere week 2 keer komt.

4. Als je bij Tayrona Yoga bent ingeschreven, kun je in overleg bekijken welke les je kunt volgen. Mocht je een keer niet kunnen op je vaste moment, dan kun je altijd een keer van les ruilen (mits daar ruimte voor is). Ben je in het bezit van een tienrittenkaart dan minstens 24u van te voren een les verplaatsen of annuleren.

5. Gaarne op tijd laten weten als je niet deel kunt nemen aan een les of wilt wisselen van dag(het liefst minstens 48u van te voren). Hierbij geldt het volgende:
Meer dan 24u voor de les: er worden geen kosten in rekening gebracht Minder dan 24u voor de les: de les wordt in rekening gebracht

6. Vijf minuten voor een les start wordt je verwacht. Zodat de lessen rustig en ongestoord kunnen starten.

7. Zet ajb je telefoon op stil (vliegtuigmodus of geluid/trilfunctie uit) en laat de telefoon en andere spullen ajb achter het gordijn liggen.

8. Je volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid. Als je onder medische behandeling bent, een operatie hebt ondergaan of chronische klachten hebt, neem contact op met je arts over het volgen van de yogalessen.

9. Respecteer je grenzen en forceer je niet. Stel je docent voor aanvang van de les op de hoogte van eventuele gezondheidsklachten of andere fysieke bijzonderheden (bv. hoge bloeddruk, spier- of gewrichtsklachten, etc.). Ook zwangerschap! Mogelijk kan de docent individuele aanwijzingen geven die van belang zijn. Onderbreek bij klachten een activiteit (pijn, kramp, duizeligheid, misselijkheid etc.) en stel de docent hiervan direct in kennis.

10. Zijn er andere dingen waar je met de docent over wil praten, doe dat dan ajb na de les.

11. Betreed de zaal altijd in schone kleding en met schone voeten. Draag geen sterk ruikendeparfums en gebruik altijd deodorant om lichaamsgeur te voorkomen.

12. Bij ziekte/uitvallen van de docent, wordt je uiteraard z.s.m. op de hoogte gebracht.